Vernissage van de ziel

cover vernissage

In deze bundel staat het innerlijk gevecht met het dagelijks leven als overgevoelig persoon. Alle ups en downs, alle gedachten die zich zo laten stapelen, alle eenzaamheid en het verdriet, voor velen zal het heel herkenbaar zijn. Misschien dat deze bundel laat zien dat je niet alleen staat, dat er anderen zijn die ook zo voelen. En dat het ook voor jou mogelijk is om je gave van overgevoeligheid als een geschenk te mogen ervaren.

Titel: Vernissage van de ziel
Auteur:
 Cornel van Noppen

Druk: 10e druk verschenen
Pagina’s: 84 pagina’s
ISBN: 90-9018405-8
Prijs per boek:
 € 10 incl. verzendkosten in Nederland. V
oor verzendingen naar het buitenland worden extra portokosten gerekend.

Gedichtenbundel bestellen


Sensitieve kinderen, gewoon anders

COVER SENSITIEVE KINDEREN

Sensitieve kinderen, wie zijn dat? Dat ben jij. En een hele boel andere kinderen ook. Als je sensitief bent ben je soms een beetje anders. Een beetje gevoelig. Je denkt heel veel na over alle dingen. Je vraagt je altijd af of je alles wel goed doet, of je wel aardig genoeg bent, of je iemand kwetst, niemand verdriet doet. Je twijfelt vaak over jezelf. Altijd ben je in gedachten met anderen bezig. En als een ander verdrietig is, word jij dat ook. Maar als een ander heel blij is, word jij dat gelukkig ook. Maar soms snap je dat niet zo goed. Hoe komt dat? Nou dat is omdat je sensitief bent. Gewoon gevoelig. Gewoon anders.

Nadat de bundel “Vernissage van de Ziel” in 2004 verschenen is, is nu ook een gedichtenbundel over gevoeligheid bij sensitieve kinderen van Cornel van Noppen-van ’t Hof verschenen.

Titel: Sensitieve kinderen, gewoon anders
Auteur: Cornel van Noppen
Aantal pagina’s: 52
Druk: 4e druk
ISBN: 90-809583-1
Prijs per boek: 
€ 10,00 incl. verzendkosten in Nederland. V
oor verzendingen naar het buitenland worden extra portokosten gerekend.

Gedichtenbundel bestellen