Gedichten bundels bestellen

Vernisage van de Ziel

Vernissage van de ziel

In deze bundel staat het innerlijk gevecht met het dagelijks leven als overgevoelig persoon. Alle ups en downs, alle gedachten die zich zo laten stapelen, alle eenzaamheid en het verdriet, voor velen zal het heel herkenbaar zijn. Misschien dat deze bundel laat zien dat je niet alleen staat, dat er anderen zijn die ook zo voelen. En dat het ook voor jou mogelijk is om je gave van overgevoeligheid als een geschenk te mogen ervaren.

lees hier enkele gedichten

Titel: Vernissage van de ziel
Auteur:
 Cornel van Noppen

Druk: 9e druk verschenen
ISBN: 90-9018405-8
Prijs per boek:
 € 9,95 incl. verzendkosten ion Nederland

Voor verzendingen naar het buitenland worden extra portokosten gerekend.


COVER SENSITIEVE KINDEREN

Sensitieve kinderen gewoon anders

Nadat de bundel “Vernissage van de Ziel” in 2004 verschenen is, is nu ook een gedichtenbundel over gevoeligheid bij sensitieve kinderen van Cornel van Noppen-van ’t Hof verschenen. 

lees hier enkele gedichten

Titel: Sensitieve kinderen, gewoon anders
Auteur: Cornel van Noppen
Aantal pagina’s: 52
Druk: druk
ISBN: 90-809583-1
Prijs per boek: 
€ 10,00 incl. verzendkosten in Nederland

Voor verzendingen naar het buitenland worden extra portokosten gerekend.


Bestel uw gedichtenbundel

Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op om de betaling te regelen.

[contact-form to=’cornel@vannoppen.nl’ subject=’Bestelling gedichtenbundel’][contact-field label=’Voornaam’ type=’name’/][contact-field label=’Achternaam’ type=’text’/][contact-field label=’Adres’ type=’text’/][contact-field label=’postcode’ type=’text’/][contact-field label=’Plaats’ type=’text’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’/][contact-field label=’Welke gedichtenbundel wilt u bestellen?’ type=’select’ options=’kies een gedichtenbundel,Vernissage van de ziel 9%26#x002c;95€,Sensitieve kinderen%26#x002c; gewoon anders 9%26#x002c;95€,Beide gedichtenbundels 19%26#x002c;95€’/][/contact-form]